مشاوره حقوقی رایگان - شکایت موجر بابت‌ اجاره بعد از‌ تخلیه و بعد از اتمام قرارداد

آپارتمان کرایه نمودم. دستشویی خراب بود. موجر درست نمی کرد. من هم محل تخلیه کردم. و طی اظهارنامه تخلیه به اطلاع موجر رساندم. ودیعه‌ درخواست کردم از دادن ودیعه خودداری کرده کلید آپارتمان تحویل نگرفت. الان بعد از گذشت 4 از قرارداد درخواست تخلیه فوری داده و درخواست پرداخت کرایه‌ ای 4 ماه را نموده‌است. از طریق شورای حل اختلاف. شورای میگه بایستی شکایت می کردی و درخواست تامین دلیل می کردی. در حالی که بنده بعلت بالا بودن مبلغ به دادگاه شکایت کرده و منتظر اقدام دادگاه‌بودم. بنده تامین دلیل نکردم. اما چند نفر شاهد دارم . که محل تخلیه کرده ام. آیا راهی هست که‌تجدید نظرخواهی کنم. با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه صرف تخلیه منجر به عدم استحقاق اجاره توسط موجر نمی باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
شما بایداجاره را پرداخت نماییدوملک را هم تخلیه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای درست وقانونی بوده شما باید تامین دلیل می‌کردید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تجدیدنظرخواهی کنید و شهود را معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید لایحه
دفاعیه دقیق حقوقی تنظیم و ارسال نمایید
و با ارائه مستندات و شهادت شهود اثبات نمایید که خانه تخلیه بوده است و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و اظهارات طرفین استماع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود ادعای خود را ثابت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله اعتراض کنید مکالمات و پیام استشهاد محلی و شهود را پیوست کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما به استناد شکایت در دادگاه و معرفی شهود قابل اعتراض هست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اولا عقد اجاره عقد لازم است و حق فسخ انرا نداشتید ثانیا بعد از امضا و توافق عقد اجاره حق اعتراض به گرانی انرا ندارید ثالثا فسخ امری تشریفاتی و قضایی هست و شما راسا حق فسخ نخواهید داشت رابعا تا پایان عقد اجاره متعهد و موظف به پرداخت اجاره بوده اید و موجر الزامی به اخذ کلید از طرف شما ندارد خامسا تخلیه شما موجبی برای عدم پرداخت اجاره تا پایان قرارداد. نخواهد بود و اگر مورد احاره عیبی داشت به طریق قانونی و راهکار ارایه سده در قانون و با اخذ مشاوره از وکیل باید به طرق قانونی اقدام میکردید و ......

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید ابتدا تامین دلیل میکردید تا میزان خسارت برآورد شود و سپس اجاره بهای معوقه را پرداخت می‌کردید و موجب می‌توانست در غیر این صورت دستور تخلیه فوری بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دادخواست الزام به تعمیر می دادید به صرف آنچه فرمودید و بالا بودن اجاره دلیلی بر فسخ نمی باشد عقد اجاره عقدی است لازم و طرفین نجی توانند آن را برهم زنند مگر با توافق و ...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

استشهاديه تهيه نماييد
و تامين دليل بگيريد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تخلیه ملک می بایست اثبات شود تا اجرت المثل تعلق نگیرد بهترین راه تامین دلیل است و حال که تخلیه تامین دلیل نشده با اظهارنامه و شهادت شهود اثبات کنید.

زينب  زالي

زينب زالي :

تامین دلیل از طریق شوراست . کارشناس برای صورت برداری و ملاحظه معین می شد . تخلیه و پرداخت کرایه

یک وکیل :

با سلام
تخلیه انجام خواهد شد برای اثبات تخلیه در چند ماه پیش باید دلایلی از قبیل شهادت شهود و غیره ارائه نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه باید اجاره را پرداخت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

دقیقا شما به علت اشتباه خودتان ، حق و حقوقات قانونی خود را تضییع کرده اید. به هر حال بهترین پیشنهاد به گرفتن وکیل برای این موضوع هستش

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موجر برای اجرای حکم تخلیه می باید مبلغ ودیعه را در صندوق سپرده دادگستری واریز کند
با شهادت شهود امکان اثبات تخلیه عین مستاجره وجود دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید در آن پرونده ای که شکایت کرده اند دفاع نمایید