مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه سفته

با سلام. اینجانب مبلغ یکملیاردو یکصد میلیون تومان سفته را در تاریخ 1399/06/10واخواست نمودم که منجر به رای قطعی به نفع من و صدور اجراییه در مورخه 1401/07/24گردیده و میخواستم لطف کنید بفرمایید طبق اجرای احکام قضایی مبلغ خسارت من چقدر میشود؟ با سپاس

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

با جستجو در فضای مجازی نرم افزارهایی هستند که محاسبه می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی محاسبه خواهد شد