مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ناجا

با سلام. من تازه اموزشی ناجا تموم شد و یک هفته در یگان مشغول به خدمت هستم و به دلیل مشکلات روحی و روانی حاضر به ادامه خدمت در این سازمان رو ندارم. میخواستم ببینم میشه انصراف داد؟ ایا حبس دارد؟ و چقدر باید هزینه بدم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید استعفا دهید . مراحل کار را از سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پیگیری کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

به اندازه هزینه هایی که برای شما شده جریمه می شین ابتدائا با مراجعه به پزشکان متخصص مشکلات خودتون رو مستند کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید استعفای خود را کتبا مطرح کنید