مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید
پدربزرگم یک قطعه زمین به مساحت 700 متر مربع که خانه اش هم در این زمین واقع است را به صورت رسمی و محضری به عنوان ارث به نام پدرم کرده است و قید کرده که در زمان حیات خودش و همسرش (پدربزرگ و مادربزرگم) ، پدرم حق دخل و تصرفی در این زمین را ندارد
حال اگر پدرم قبل از پدربزرگم فوت شود ، تکلیف این ارثیه چیست؟آیا از اعتبار ساقط میشود؟اگر میشود راهکار حقوقی برای جلوگیری از اعتبار ساقط شدنش چیست؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

صلح خیاری کردن هروقت پدربزرگ تون بخواد میتونه منتفی کنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید صلح کند ارث در زمان حیات معنی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از فوت مورث ، هنوز ارث محقق نشده است پس انتقال
به پدر شما ، نمیتواند تحت عنوان ارث باشد

با توجه به توضیحات شما ، انتقال
صحیح است و در قالب عقد صلح عمری بوده است و بعد از فوت متصالح ، مورد صلح به ورثه متصالح خواهد رسید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام صلح عقدی لازم است و با فوت هر یک از طرفین بر هم نمی خورد بنابراین عقد صلح مزبور کماکان به اعتبار خود باقیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در قالب صلح عمری باشد معتبر می‌باشد