مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی وکالت

سلام وقتتون بخیر
بنده دانشجوی سال آخر رشته حقوق هستم و میخواستم تا موقع فارغ التحصیلیم پیش یک وکیل به عنوان کاراموز شروع به کار کنم آیا با این حال حقوق و درامدی هم شامل من میشه یا خیر؟ باید به صورت رایگان کاراموزی انجام بدم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به توافق فی مابین شما و وکیل دارد معمولا چون کار یاد میگیرید و تجربه کسب می کنید در سنوات اول حقوقی نمی دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلا با این شرایط کار خاصی نمی توانید انجام دهید که حقوقی به شما تعلق بگیرد بلکه به نظر برای کارآموزی باید شما به وکیل پول پرداخت کنید تا برای شما کار یاد بده.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کارآموز نباشید نمی توانید پرونده بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به خودتان دارد وکالت شغلی آزاد است باید از مراجعین بگیرید