مشاوره حقوقی رایگان - فقط مصرف تنها متادون اونم زیرنظر بیمارستان و پزشک مربوطه

باسلام.
بنده خانومم الان 15 روز هستش که با اتفاق پسرم که آخرای خدمت سربازیشه و دخترم که دو سال از برادرش کوچکتره از خونه و محل زندگیش رفته و نه رفته خانه پدری و نه رفته به خانه مادری . لازم به ذکر است که پدر خانومم الان ازدواج سومش هست و مادرخانومم هم ازدواج کرده و هر کدام جدا از هم زندگی میکنند.
سوال اصلی اینه که فقط بخاطر مصرف متادون اونم زیر نظر بیمارستان دولتی و با تجویز پزشک معالج خانومم میتونه از بنده جدا بشه؟
بنده در گذشته اعتیاد داشتم ولی الان 4 ساله که فقط متادون مصرف میکنم که تا انجایی که بنده خبر دارم متادون یک بازدارنده مواد مخدر هستش که دقیقا تو این روزهای اخیر مصرفش را دارم کم میکنم
سر کار هم میرم و خرج و مخارج زندگی مونو هم خودم شخصا میدم .. باتشکر
لطفا زودتر جواب سوالمو بهم بدین. ممنونم

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

اگر در دادگاه اعتیاد شما ثابت شود بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعتیاد در صورتی که به کیان خانواده لطمه وارد کند از موارد عسرو حرج زوجه برای طلاق میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اعتیاد شدید فعلی ثابت شود امکان طلاق وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط به نظر امکان طلاق به درخواست زن وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ایشان باید عسر و حرج خود را ثابت کند اعتیاد مستمر و مضر و عدم تلاش برای ترک...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است

زوجه میتواند به عسر و حرج استناد نماید و دادخواست طلاق را مطرح نماید
ولی باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد