مشاوره حقوقی رایگان - نفقه عده

سلام ،من به همسرم وکالت طلاق دادم و 5 ماه است که طلاق گرفتیم، الان درخواست نفقه مدت عده کرده آیا بهش تعلق میگیره؟ میتونم اعتراض بزنم و آیا به جایی میرسم یا نفقه عده را بهش پرداخت کنم؟ 3 ماه چقد میشود؟ ممنون از راهنمایی که میکنید

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
نفقه ایام گذشته به ایشان تعلق می گیرد.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله تعلق میگیره . میزان آن هم بستگی به نظر کارشناس نفقه دارد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر طلاق توافقی یاطلاق خلع یامبارات یا طلاق قبل ازنزدیکی باشد اینجور طلاق ها طلاق باین است وزن بعدازطلاق ودرایام عده نفقه ای بهش تعلق نمیگیرد ولی اگر طلاق ازنوع رجعی باشد بعداز طلاق تاپایان عده نفقه تعلق میگیرد