مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث

سلام خسته نباشی من از شخصی مقداری پول طلبکار هستم و بابت طلبم ارثی که به او میرسد را توقیف کرده ام ولی چون خانواده بدهکار فهمیدن که سهم برادرشان توقیف شده قصد تقسیم کردن سهم را ندارن و میخواهند ملک را فعلا اجاره بدهند میخواستم ببینم میشه از طرف اجرای احکام دستور پلمب ملک را درخواست کنم ممنون میشم راهنمایم کنید خداوند خیر و برکت در زندگیان افزون کند

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام
پس از صدور رای دادگاه و اثبات طلب شما در مرحله اجرای حکم و پس از انتقال سهم الارث به نام شما می تونید دستور تخلیه ملک و پلمب اون و بگیرید.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ابتدا شما باید برای اجرای حکم و انجام مزایده اقدام کنید اگر در مزاید سهم بدهکار به شما انتقال داده شد بعد از اون می تونید از طریق دادگاه اقدام به پلمپ کنید