مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اسناد ثبتی

با سلام آیا امکان استعلام اسناد ثبتی به نام خود را دارم یعنی میشه وکالت نامه هایی که در چند سال گذشته به افراد مختلف داده ام را استعلام کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفترخانه ای که اقدام نموده اید پیگیری نمایید

یک وکیل :

وکالت نامه های دادگستری بلی، وکالت نامه های غیر دادگستری(دفتر خانه ای) باید از طریق مرجع قضایی دستور استعلام صادر شود و یا اینکه حضوری به تک تک دفتر خانه ها مراجعه کنید و یک نسخه را مطالبه کنید.