مشاوره حقوقی رایگان - طلب ارث از عموها

سلام وقت بخیر خدمت شما عزیزان
پدربزرگ بنده سال 1352 فوت کردن و پدرم سال1385 فوت کردن
از پدربزرگ بنده دو زمین زراعی و یک زمین مسکونی به جا مانده است که قانونن باید بین 4 برادر و 2 خواهر تقسیم بشه
ولی پدر بنده سال 1358 از عموها و مادر جدا شده و به کرج نقل مکان کرده است
عموها میگن ما به پدر شما سهمش رو دادیم درصورتی که از دادن هرگونه مدرک کتبی ممانعت میکنند که ثابت بشه پدر ما پول دریافت کرده و خودش رو از اموال سلب کرده باشه.
الان سوالی که برای من مطرح هستش
آیا به من که فرزند برادر بزرگتر هستم ارثی میرسه یا نه؟
اگر میرسه و اونا برای انحصار وراثت مقاومت میکنند چه باید کرد؟
یا اینکه اگر میرسه من میتوانم تمامی این سالها که کشت و کار کردن از زمین ها و اموالی که بعد فوت مادر بزرگ به فروش گذاشتن رو مطالبه کنم یا نه؟
و اینکه اگر من طرح شکایت را به دادگاه محترم تقدیم کنم دادگاه برای شناسایی این اموال اقدامی میکنه یا نه؟
ممنون بابت راهنمایی
ومن الله توفیق

پاسخ ها :

مطالبه ارث پدر از عموها مطالبه ارث از عمو مطالبه ارث پدر ارث پدر زمین ارثی ارث