مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام كوچک در شناسنامه

سلام من اسمم رو عوض كردم داخل شناسنامه، با اسم قبلي گذرنامه دارم
خيلي تلاش كردم كه توي شناسنامم توضيحات ننويسن و الان شناسنامم توضيحات نداره
همه كارامو درست كردم بغير از گذرنامه
ميگن بايد توضيحات داشته باشه ايا امكانش هست راهي هست كه بتونم مجدد گذرنامه بگيرم و شناسناممو نخوام توضيحات بنويسم?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ گریزی نیست باید توضیحات داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما مبهم است اگر در خصوص نام و یا موارد ان سوال دارید می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید از اداره ثبت نامه مبنی بر تغییر اسم بگیرید و به اداره گذرنامه درخواست تعویض گذرنامه را مطرح نمایید
و اعلام نمایید که از اداره ثبت استعلام بگیرند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

برای تغییر نام ابتدا بایستی به سازمان ثبت‌احوال مراجعه کنید که به دلیل مذهبی بودن با تغییر آن شاید موافقت نشود. برا از طریق دادگاه میتوانید با تنظیم استشهادیه‌ای را که در آن پنج‌نفر شهادت داده‌اند تحویل دادگاه دهید.

که دادگاه به لحاظ آزادی عقاید در جامعه اسلامی با صدور رأی به اجازه تغییر نام می‌دهد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ننوشتن توضیحات قطعا مشکلات عدیده ای را برای شما به وجود می اورد