مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی در دیوان

با سلام خدمت تمامی وکلا
وقتی شخصی در دادگاه بدوی حقوقی رای به محکومیتش صادر بشه و در مهلت قانونی اعتراض نکنه برای تجدیدنظر
اما بعد از مهلت اعتراض تقاضای فرجام خواهی کند
اون هم دلایل و مدارک جدیدی ارائه ندهد و فقط لایحه فرجام خواهی در مورد این نوشته که قاضی شهادت شهود رو نگرفته در صورتی که من هم شهود داشتم در مقابل خوانده و اینکه گفته ما چند پیامک از خواهان داشتیم که قاضی توجه نکرده. در صورتی که پیامک در دادگاه حقوقی زیاد قابل استناد نیست
و نظر قاطع دادگاه بدوی نظر کارشناس باشه
دیوان چه نظری میتونه داشته باشه؟
وقتی که کارشناس حسابرسی و بازرگانی تمامی خواسته مطالبه وجه خواهان رو طبق فاکتور و اسناد تایید کرده و خوانده پرونده هیچ اعتراضی به کارشناسی نکرده ...
دیوان چه دستوری بابت همچین پرونده ای صادر میکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
اصولا رای بدوی تایید خواهید شد
و قاضی اصولا طبق نظر کارشناسی رای خواهد داد

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام تا جایی که وکیل اقدام قانونی را انجام داده مستحق حق الوکاله می باشد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

رسیدگی در دیوان شکلی است واگر دادگاه بدوی به دلایل فرجام خواه توجه نکرده باشد احتمال اینکه رسیدگ مجدد انجام شود وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بر اساس شرایط و مستندات قاضی تصمیم خواهد گرفت