مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ

سلام ما در آپارتمانی هستیم که چهارده پارکینگ که روز اول سازنده به خریداران تحویل داده است به راحتی کنار هم بوده اند ولی اخیرا یکی از همسایگان با مراجعه به اداره ثبت نقشه جانمایی پارکینگ را گرفته و متوجه شده نقشه با آنچه تاکنون بوده تفاوت دارد و کنار او جای ماشین دیگری نیست و واحدی که کنار او پارک میکرده طبق نقشه کنار من می باشد. در حالی که اصلا کنار من امکان پارک به هیچ عنوان وجود ندارد و این ایراد نقشه است اما او حاضر به پذیرفتن نیست و تامین دلیل گرفته و این شخص را هم نمیگذارد آنجا پارک نماید. لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

سلام. باید ببینید در سند یا قولنامه خرید ملک در مورد پارکینگ چه توضیحی داده شده.
بعد با پایان کار تطبیق بدهید و با در اختیار گذاشتن اطلاعات کامل بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ملاک صورتمجلس تفکیکی و مندرجات سند مالکیت است، اگر صورتمجلس با واقعیت منطبق نیست دادخواست ابطال و اصلاح آن را بخواهید