مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

باسلام. ما در روستایی منزلی سه بر داریم. که حتی سند ملک را هم گرفته ایم. از کنار ملک ما کوچه ای 4 متری رد شده که هم محل ورود اصلی ما به منزل است و هم اینکه این کوچه 30 سال است که در نقشه آمده و از داخل آن لوله های اب و گاز کل محل رد شده. حال دو مالک کناری میگویند در طرح هادی جدید کوچه حذف شده و میخواهند کوچه را زیر ساخت و ساز ملکشان کور کنند.در صورت اینکار محل رفت و آمد کل محل هم دچار مشکل میشود. آیا امکان شکایت هست یا خیر؟
در تمامی طرحهای هادی ملک را کوچه میکنند ولی تاحالا دیده نشده کوچه راملک کنند!

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،به شورای روستا باید مراجعه و از طرح هادی استعلام بگیرید ، با توصیف شما به نظر محال می‌رسد ، اگر همینطور باشد امکان طرح شکایت حقوقی و کیفری وجود دارد .