مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی اداره کار

رای قطعی اداره کار مبنی بر انعقاد قرارداد دایم دارم که کارفرما در مهلت اعتراض نزده و قطعی هست. اجراییه برای دادگستری بردم ولی اجرا نکردن. الان مدعی است که میخوام به اعتراض کنم طبق ماده 477 آیا میتواند اعتراض کند. و اینکه راه حلی به جز شکایت کیفری برای اجرا وجود دارد یا خیر؟ تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

دلیلی به اجرای احکام دادگستری ارایه نکرده. یک مدت مگیفتن طول میکشه زمان بر هست صبر کن. الان میگن بیا قرارداد موقت امضا کن تا سال های بعد این اجرا میشه. الان کلا منکر شده میگه رای اشتباه صادر شده من در جلسات نتونستم از خودم دفاع کنم. یi مورد میگه دادخواست به اداره کار ندادی. در صورتی که من برای طرح این شکایت دادخواست تنظیم کردم به اداره کار وگرنه چجور رای صادر شده؟ رای من هم براساس ماده 83 تنظیم مقررات مالی دولت سال 93 صادر شده و براساس رای دیوان عدالت اداری و بر اساس نامه وزارت کار مبنی بر اجرای این قانون.

رای اداره کار قرارداد کار کارگر کارفرما