مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه به رای اداره کار تعلق میگیرد؟

سلام مدت یک سال پیش از کارفرما شکایت کردم بعد از یکسال حکم نهایی صادر شده به کل این مبلغ صادر شده در طی این یک سال که از زمان دادخواست میگذرد تاخیر تادیه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خسارت تاخیرتادیه ازتاریخ تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم محاسبه میگردد که خواهان بایستی دردادخواست بدوی آنرا مطالبه نموده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از زمان مطالبه شما تاخیر تادیه تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با قطعیت رای میتوان دادخواست مجزا بابت خسارت تاخیر تادیه از طریق دادگستری مطرح نمایید