مشاوره حقوقی رایگان - قرار اتیان سوگند

باسلام
قرار اتیان سوگند صادر شده ومن برای قرار اعتراض نزدم، خوانده قسم خورده وحکم بر محکومیت من صادر شده و بنظر می‌رسد که قاضی به اظهارات شهود توجه نکرده و شهود بر ادعای من صفحه گذاشته
آیا اعتراض کنم فایده داره یا بخاطر اتیان همون رای را تایید میکنن؟
البته در رای حق اعتراض گذاشتن ولی میگن فایده نداره،خاستم نظر وکلای حاضر را بشنوم
با سپاس از راهنمایی عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تجدیدنظر خواهی نمایید و دلایل و مستندات خود را ارائه بدهید و