مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه عادی

درصورت تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند با استناد به مصالحه عادی، که فردی ازوراث بران خدشه وارد کرده و برخی امضاو اثر انگشت هارا پاک کرده، اگر اثر انگشت متوفی ازبین رفته ودر مصالحه نباشد ونصفی ازوراث نیز برصحت ان شهادت دهند، ایا میتوان از خواهان به عنوان جعل یا هر عنوانی شکایت کرد؟ ایا میتوان برای اثبات مصالحه درخواست قرار اتیان سوگند برای منکرین مصالحه درخواست کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما اول بابت جعل شکایت کنید و بعد ادامه کار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
اگر وراث به نفع طرف شهادت دهند کار دشواری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدرک مورد نظر اشخاصی روی آن ادعایی دارند می‌توانید تنفیذ آن را بخواهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده با ارجاع امر به کارشناس رسمی با توجه به مدارک طرفین ملاک عمل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به توضیحات بیشتر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان شکایت جعل با توجه به شرایط موجود ممکن است.