مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام یک خانم به خاطر یک پیام در تلگرام فرستادم به عنوان توهین به پلیس فتا شکایت کرده و الان از بازپرسی مجتمع قضایی برام احضاریه اومده. و در این مدت در محل کارم مزاحمم شده و حتی به فامیل هم از من و خانوادم حرفای بد زده حتی به گوشی بابام زنگ زده حرفهای رکیک زده. ایا میتونم به عنوان مزاحم و توهین و از بین بردن حیثیت در فامیل شکایت کنم؟؟
شواهدی هم ندارم فقط اگر فامیل شهادت بدن
راهنماییم کنید خوشحال میشم

پاسخ ها :

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

اگر در محل کار مزاحم شدند و توهین کردند تحت عنوان توهین و مزاحمت و در صورت نسبت دادن جرمی به شما در نزد فامیل تحت عنوان افترا شکایت کنید برای اثبات آن از به شهادت شهود استناد کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت شهادت شهود امکان طرح شکایت وجود دارد