مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن سند

سلام ...
ببخشید میخواستم ببینم که امکانش هست که به اندازه مبلغ بدهی ( بدهکار مالی ) که الان جلب شده سند بزاریم و مهلت برای پرداخت بگیریم و نامه آزادی گرفت ؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورت تایید مقام قضایی بله اما عموما سند باید ارزشی بالاتر از رقم بدهی داشته باشد و باید دید این بدهی ریشه جزایی دارد و یا حقوقی

یک وکیل

سلام" بله با جلب رضایت محکوم له امکان پذیر است .

پرسشگر :

خیلی ممنون ...
یعنی چون شاکی فرد حقیقیه باید حتما رضایت شاکی باشه؟؟؟ یا فقط رضایت قاضی شعبه لازمه ؟؟؟

یک وکیل

سلام" پاسخ دوم : موضوع سوال شما اگربه نحو صحیح توضیح داده باشید در حال اجرا بودن حکم محکومیت فرد بدهکار و زندانیست و تا زمانی که بدهکار ، دین خود را به طلبکار نپردازد یا حکم اعسار و تقسیط بدهی اش اثبات نگردد و یا رضایت شاکی خصوصی را جلب ننماید ، امکان آزادی وی از زندان وجود نخواهد داشت و مقام قضائی اختیاری در این زمینه ندارد و زندانی صرفا جهت استفاده از مرخصی قانونی آنهم با سپردن تامین مناسب می تواند از مزایای مرخصی قانونی استفاده نماید .

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

به عنوان وثیقه نه ولی به عنوان مثال میتونی معرفی کنی. تا با موافقت قاضی. به مزایده گذاشته بشه آگه تا پیدا شدن خریدار آگه ول جور کنی میتونی پول پرداخت و سند آزاد کنی