مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام ...
بنده زنی 32 ساله هستم و یک دختر پنج ساله دارم که بعد از گذشت شش سال طلاق عاطفی از جانب همسرم ، جدیدا متوجه خیانت وی شده ام ، ولی سکوت کردم تا بتوانم با ارایه مدرک مستند از دادگاه تقاضای طلاق نمایم ، موفق شدم چند فیلم از خیانت ایشان مخفیانه ضبط کنم ، براساس فیلمها متوجه شدم با خانم های متعدد در ارتباط هستن ، از مشروب خوردن شوهرم فیلم دارم ، از خودارضایی های بی حد ایشان
هم سند خانه هم سند ماشین زمان خرید مستقیم بطور قانونی از نام فروشنده بنام خودم انتقال یافته بدون هیچ قید و شرطی ...
سوالم اینه با این شرح حال مختصر تکلیف خانه ، ماشین ، حضانت دخترم چی میشه؟
فیلم های ضبط شده از رابطه نامشروع ایشان قابل استناد در دادگاه هست؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اموال منقول و غيرمنقول با سند رسمي متعلق به شماست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هم خانه و هم ماشین مال شماست و ربطی به طلاق گرفتن یا زندگی کردنتان با همسرتان ندارد
در مرورد طلاق هم میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید ولی نیاز به بررسی دلایل و مدارکتان وجود دارد و فیلم هم قابلیت استناد دارد
در مورد حضانت نیز بستگی به سن فرزندتان و شرایط خودتان دارد