مشاوره حقوقی رایگان - فیلم رابطه

یه فیلم از رابطه من و یه مرد متاهل که فقط گویا صورت من مشخصه به دست همسرش افتاده و از طریق اون میخواد از همسرش شکایت کنه وطلب پول کنه وکیل هم گرفته ، البته مرد انکار کرده . آیا با این مدرک پای من هم کشیده میشه ؟ آیا راهی هست که جریان به من کشیده نشه ؟
خانواده م اصلا در جریان نیستن ، در ضمن کارمند هم هستم در مرحله رسمی آزمایشی . البته شاکی هنوز در این حد شناخت از من نداره . باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلایل قوی دارد و به سادگی قابل اثبات نیست

یک وکیل

اولا توبه کنید زیرا حتی اگر ارتباط شما صحیح و شرعی بوده حق فیلم گرفتن نداشته اید. درهرحال درصورت شکایت و سماجت شاکی و دستور قاضی به راحتی شناسایی میشوید و آبرویتان میرود. رفتن آبروی یک زن هم در این جامعه به شدت بیمار یعنی رفتن همه چیز یک زن. ضمن توبه و انابه به درگاه خدا، به او توکل کنید تا ان شالله کسی پیگیری نکند و آینده شما تباه نشود فقط خدا میتواند به شما کمک کند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مدرکی درخصوص شما و مشخصات شما نباشد مشکلی نیست وگرنه میتوانند از شما نیز شکایت کنند