مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به حیاط همسایه

باسلام و عرض ادب .. اگر پنجره مشرف به همسایه احداث شده باشد و تا ارتفاع یک متر و هفتاد سانت از کف بسته باشد همسایه میتواند شکایت کند و تقاضای مسدود نمودن پنجره را بنماید......... حکمش چیست. متشکرم

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.وفق قانون مدنی خیر.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . موضوع بسته به عوامل زیادی از جمله پروانه ساخت و رضایت یا عدم رضایت و غیره هست. سوالتان خیلی کلی است جهت مشاوره دقیقتر حضورا نزد وکیل مراجعه نمایید