مشاوره حقوقی رایگان - تسویه تعاونی

من دو سال پیش بعنوان مدیر تسویه یک شرکت انتخاب شدم و کل دارایی شرکت را جمع و جور کردم و مبلغ 420 میلیون تمام وجه نقد داشت که با افتتاح حسابی به آن حساب واریز کردم و یک منزل داشت که آن را با قیمت کارشناسی رسمی بمبلغ 116500000 میلیون فروختم که جمعا میشود 1585000000تومان که از این مبلغ 1250000000تومان را به صاحبان سهام پرداخت نموده ام و مبلغ 50 میلیون تومان هم هزینه کردم که از کل دارایی شرکت مبلغ 285 میلیون تومان باقی ماند که بعد از پرداخت سهام صاحبان سهام متوجه شدم که شرکت 170میلیون تومان بدهی دارایی دارد و 140 میلیون تومان نیز بدهی شخصی دارد لذا اقدام به سپرده گذاری مبلغ 285میلیون باقیمانده مذکور در یکی از بنگاههای اقتصادی کردم که بتوانم بدهی مالیاتی و بدهی اشخاص و همچنین دستمزد گروه تسویه را بپردازم تا بتوانم شرکت را تسویه و منحل نمایم لذا آیا جرمی واقع شده است و اگر واقع شده مجازات آن چی میباشد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در عمل شما مرتکب تخلف شده اید زیرا به عنوان مدیر تسویه حق سرمایه گذاری از حساب شرکت را ندارید آن هم شرکت ورشکست شده اما با عنایت به نیتت خیرتان در راستای بدهی شرکت که البته حق و حقوق شما نیز در آن مستتر است تخلف شما جنبه جزایی به خود نمی گیرد اما اگر به عنوان مدیر تسویه دادستان از اقدامات شما با خبر بود بهتر می بود ضمن اینکه اگر به نام خودتان و نه به نام شرکت سرمایه گذاری کرده باشید مرتکب جرم شده اید
از این رو پیشنهاد می کنم با وکیل در این خصوص وارد مذاکره شوید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال توصیه می گردد برای اخذ مشاوره حقوقی با اجرت به یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه در حوزه قانون تجارت مقیم در حوزه قضائی خود مراجعه نمائید . معمولا تعداد وکلای دادگستری فعال و کاربلد و باتجربه در زمینه قانون تجارت بالاخص مبحث ورشکستگی معدود و اندک هستند .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما موظف بودید این اقدامتان را به اطلاع دادستان می رساندید فلذا این کار خود سرانه شما خارج از حیطه وظیفه تان وجرم است.یاالله

یک وکیل

با توجه به تخلفی که مرتکب شده اید مراجعه به وکیل دادگستری جهت مشاوره و پیگیری پرونده توصیه میگردد