مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم معامله صوری از بابت ربا رو در دادگاه ثابت نمایم

سلام بنده ملکی رو از یه فروشنده خریده و در انجا سکونت دارم نگو فروشنده دو ماه قبل از بنده همین ملک رو به یه خانم ظاهرا به صورت صوری از بابت ربوی میفروشه که در قرار داد فروش ملک مابینشون مبلغ ثمن معامله 330 میلیون نوشته شده ولی قرار داد نشان دهنده اینه که 150 میلیون مابینشون رد و بدل شده نه 330 میلیون سپس بعد از 3 ماه همان خریدار خانم جهت دریافت سودهمان ملک رو دوباره در حالیکه بنده در انجا سکونت دارم و قیمت ملک چندین برابر شده به فروشنده قبلی
به قیمت 195 میلیون میفروشه و فروشنده قسمتی از پولش رو نقد وبرای مابقی چک میده چون چک پول نمیشه الان خانم با توسل به معامله صوری ملک رو میخواد بنده چطور میتونم معامله صوری از بابت ربوی رو ثابت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قابل دفاع است
جهت ارائه پاسخ باید جزئیات موضوع بررسی گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از فروشنده تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید