مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و فرار از دین

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم. بنده برج 8 سال 1400عقد کردم و 18خرداد 1401مهریه ام رو اجرا گذاشتم و از طریق ثبت خونه ای که به نام همسرم بود رو توقیف کردم. ایشون ماشینش رو دوسه روز قبل از توقیف ثبت یعنی حدود 16خرداد تعویض پلاک کردن و بدون دریافت وجهی به نام مادرشون زدن.متوجه شدم همین خونه هم که الان توقیف شده به صورت وکالتنامه ای در بهمن ماه 1400 به دامادشون انتقال دادند.ولی من از اداره ثبت تونستم توقیف کنم.رای مهریه هنوز نیومده .سوالم این هستش که من بعد از رای میتونم به جرم صوری بودن هر دو معامله یا فرار از دین ازشون شکایت کنم؟باتوجه به اینکه این خونه هنوز توقیفه و با کدملی ایشون تو سیستم ثبت بوده.ماشین چطور؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به صورت حقوقی میتوانید دادخواست ابطال معامله صوری دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای دادخواست ابطال به جهت معامله صوری دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید وکیل بگیرید و دادخواست ابطال معامله صوری را به ثبت برسانید تا رسیدگی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کیفری به نظر نتیجه ای بهمراه ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید به صورت حقوقی اقدام کنید و ابطال معامله صوری را بخواهید با شکایت کیفری نتیجه نمیگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون جرم فرار از دین محقق نشده است

شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی خودرو به علت صوری بودن را اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری را تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر این موضوع قابل اثبات کیفری نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات صوری بودن مشکل است نیاز به دلایل محکم دارد .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله ابطال معامله صوری دادخواست دهید