مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن بیوه

سلام من حدود 3 سال پیش با خانومی آشنا شدم و بعد 1 سالش خونشو عوض کردیم من هم رفت و آمد میکردم خوب بود تا اینکه فهمیدم همزمان با 2 نفر دیگه هم هست ولی بیرون که کلاهشون رو برداشت حدود 80 میلیون و جواب تلفنشون رو نداد منم باهاش قطع رابطه کردم دوباره اومد سراغم که برگردد منم برگشتم دوباره فهمیدم با یه پسر متولد 70 رابطه داره دوباره رفتم تا اینکه حدود 2 ماه پیش زنگ زد و گفت این خسته ام کرده برگرد بزار این بره منم قبول کردم و گفت پول اینو بده ازش قرض کردم منم 7 میلیون پولشو دادم خوب که پولو دادم میگه نباید بیای خونم و خیلی محدودیت دیگه که از کاراش سر در نیارم مثل قبل و با پسره قطع رابطه نکرده من چند بار باهاش دیدم میخوام پولمو ازش پس بگیرم فحاشی میکنه میگه نمیدم هر کاری دلت میخواد بکن و ازش صداشو دارم که از بقیه چطوری کلاهبرداری میکرد از چند نفر کلاهبردای کرده حتی میتونم اون بنده خدا که 80 میلیون بهش داده رو بیارم دادگاه خودم شاهدم که پول گرفته ازش حتی تو بانک ضامنش شده قسطاشو نمیریزه.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با توجه به تخصصی بودن موضوع و رقم بالای مبالغ کلاهبرداری شده حتما حتما حتما به وکیل مراجعه کنید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، موضوع عمل کلاه برداری نیست بلکه پرداخت قرض الحسنه به فرد موردنظر آنهم بدون داشتن مدرک و سند قرض بودن وجوه واریزی به حساب وی به منظور جلب رضایت نامبرده به برقراری رابطه نامشروع بوده است . ممکن است شما با طرح دعوی حقوقی تقاضای استرداد قرض الحسنه به طرفیت خوانده و ارائه دلائل محکمه پسند بتوانید ادعای خود را اثبات نمائید ولی آگاه باشید فرد مورد نظر نیز می تواند شکایت کیفری به اتهام رابطه مشروع به طرفیت شما در دادسرای محل وقوع جرم مطرح نموده و با اثبات آن هم خودش و هم شما را گرفتار نماید .

یک وکیل

با سلام مورد کلاهبرداری نیست چون فریبی در کار نیست صرفا مبلغ قرض گرفته شده است

یک وکیل

مشاوره حضوری توصیه میگردد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هیچ فردعاقلی چندباروسوسه همچوافرادی رانمی خورد(خودکرده راتدبیر نیست)ببخشید ازاینکه راحت حرف می زنم ازخیرپولت بگذر.موفق باشید