مشاوره حقوقی رایگان - ارث والدین از دخترشان

با سلام
خانم متاهلی شاغل در آموزش و پرورش، دارای یک دختر است، شخص مذکور والدینش را تحت تکفل خود می کند تا آنها از خدمات دفترچه بیمه بهرمند شوند. بعد از مدتی دختری که والدینش را بیمه کرده فوت می کند، و حقوق وی به سه قسمت مساوی میان والدین و دختر شخص فوت شده تقسیم می شود. بعد از چندین سال پدر شخص فوت شده مشمول دریافت حقوق بازنشستگی از تامین اجتماعی می شود و دفترچه بیمه درمانی خود و همسرش را نیز که تا قبل از این دفترچه بیمه خدمات درمانی آموزش پرورش دخترشان بوده عوض کرده و دفترچه بیمه تامین اجتماعی برای آنها صادر می شود، پس از مدتی حقوق والدین به همراه دختر شخص متوفی قطع می شود و بعد از برقرار شدن، حقوق والدین شخص متوفی قطع شده و فقط به دختر وی حقوق پرداخت میشود، آیا بخاطر اینکه والدین شخص متوفی حقوق بگیر سازمان تامین اجتماعی شده اند حقوقشان قطع شده است، نباید به مادر شخص متوفی کماکان حقوق پرداخت شود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بله با توجه به اینکه حقوق بگیر تامین اجتماعی شده اند مستمری متوفی برای آنها قطع شده است .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر مستمری بگیر نبودند حقوق به آنها تعلق می گرفت .