مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام خسته نباشید.
مادرم و دوتا از خاله هام به خیال خودشون وکالت بلاعزل به مادر بزرگم دادن اما الان که قسمتی از زمینها فروخته شده معلوم شده که وکالت بلاعزل به داییم دادن چون سواد نداشتند هر برگه ای رو که دادن امضا کردن، الان داییم زمینهایی که فروخته رو پولشو به مامانم نمیده، میتونیم پولشو بگیریم و وکالت رو باطل کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر تمامی وراث رضایت داشته باشند میتوانید تقاضای فروش مال مشاع بکیرید