مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام.مادر بنده از مادربزرگم ارث میبرد.شخصی در زمان کرونا به مادرم میگه شما وکالت کاری بده من بیفتم دنبال کارهاش به جای وکالت کاری از مادرم وکالت بلاعزل برای فروش میگیرد و حق گرفتن وکیل رو هم از او سلب میکند و بعد یک سال هم به نام خودش میزند. مادرم 75 سال سن داشته سال 1400.اول که گفته امضا دادی کاری نمیتونی بکنی حالا هم دوباره رفته به او نصف پول هم کمتر داده و ازش مجدد امضا گرفته و طلبی ندارد یعنی ملک رو به زمان 1400 محاسبه کرده و پول داده.اونم در 3فقره چک برای سال بعد. میتونه الان کاری بکند یا نه برای پس گرفتن ملک؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که وکالت کاری بوده و نه معاملاتی می‌توان به دلیل عدم رعایت غبطه و مصلحت موکل، وکیل را مورد بازخواست قرار داد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه مادر شما مبالغی بابت ثمن معامله دریافت نمودند و اعلام کردند که طلبی ندارند از ادعای بعدی ایشان نتیجه مثبن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان ابطال وکالت موصوف وجود دارد اگر آنچه در سوال آمده است صحت داشته باشد و قابل اثبات باشد