مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه رسيدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطين

با سلام و احترام
با توجه به طرح دعوی از سوی اینجانب نسبت به شخصی که متعهد به خارج کردن نام اینجانب از شرکت خود در تاریخ مشخص مطابق با تعهد محضری منضم به دادخواست، نظر به تعیین شعبه در شهر محل سکونت طرف مقابل و عدم امکان حضور اینجانب در آن شهر به دلیل فاصله 1600 کیلومتری، آیا عدم حضور در جلسه ایراد دارد؟
آیا امکان دارد به شخص دیگری وکالت محضری جهت حضور در این جلسه داد؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام می‌بایست وکیل دادگستری اخذ نمایید وکالت محضری در دادگاه مورد قبول نیست

پرسشگر :

اگر در جلسه اول شرکت نکنم مشکلی دارد؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

می تواند آن شخص از جانب خود وکیل آخر کند واگر در جلسات دادگاه حاضر نشود رای به صورت غیابی صادر میگردد .و شما میتوانید واخواهی کنید .

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

دوست عزیز جلسه اول دادرسی از لحاظ طرح ایرادات از سوی خوانده بسیار مهم است باید حضور داشنه باشید و اصل اسنادی که پیوست دادخواست کردی به همراه داشته باشی اگر حضور نداشته باشی و مثلا طرف مقابل اظهار انکار ویا تردید نماید مطابق ماده 96 دادخواست شما ابطال میگردد