مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

با سلام من یکی از ورثه پدر بزرگم هستم و عمویم اجازه تقسیم املاک پدر بزرگ را نمیدهد و این زمین کشاورزی و مسکونی فاقد سند قولنامه عادی و سند رسمی هس ولی در آن منطقه مشهور هس که این زمین ها برای پدر بزرگم میباشد حالا سوال من اینست یک روش اثبات اینکه اینها برای پدر بزرگم هس چیست و دوم من شاهد دارم که محل زندگی آن با محل برگزاری دادگاه 200 کیلومتر فاصله داره یا نیابت قضایی برای استماع شهود میدهند با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت پدربزرگ را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص کردند
و سپس درخواست انحصار وراثت برای پدر را اقامه نمایید
و بعد باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص اموال مشاع هر یک از مالکین می تواند بدون رضایت دیگری در خصوص اموال تصمیم می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

گواهی انحصار وراثت پدربزرگ را اخذ کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ضمن ارائه مدارک لازم از جمله گواهی انحصار وراثت
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
دادخواست تجریر و تقسیم ترکه را مطرح و پیگیری نمایید.