مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دسته چک

سلام . وقت بخیر. چند سال پیش دسته چک بانک صادرات داشتم که ضامن شدم و برگشت خورد که بعد 2سال تمامی چک ها سو اثر شد. در حال حاضر در بانک ملت گردش حساب بالایی دارم ولی چک کارمندی نمیدن و جواز کسب میخوان چه راه حلی هست برای گرفتن دسته چک از بانک ملت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به بانک مربوطه مراجعه فرمایید تا اعتبار سنجی شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چک کارمندی صرفا به شاغلین دولتی داده می‌شود
اگر منظورتان چک صیاد است معمولا با داشتن یک معرف که در بانک مربوطه حساب جاری بدون سوء اثر داشته باشد و همچنین مدرک شغلی کفایت میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چک کارمندی مختص به شاغلین دولتی است.
ولی صدور چک صیاد بر اساس یک معرف که در بانک مربوطه حساب جاری بدون سوء اثر داشته باشد و همچنین مدرک شغلی و اعتبار ریالی شما در بانک برایتان صادر خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مقامات ارشد همان بانک پیگیری کنید