مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و کد رهگیری کار ملی همسرمو ثبت احوال میدن بهم؟؟

سلام و وقت بخیر.. ببخشید میخواستم بپرسم کپی شناسنامه همسرمو میتونم از ثبت احوال بگیرم؟ برام کار اداری پیش اومده و ایشون میگن شناسنامه اش رو گم کردن و پیگیر نمیشن یا نمیخوان ب من بدن ، ب عنوان همسرشون کپی شناسنامه شو و کد رهگیری کارت ملیشو ثبت احوال میدن مانعی نداره؟ چی باید بگم؟ بی نهایت ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان پذیر می باشد ولی باید بتوانید با رایزنی اینکار را انجام بدهید
در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی لازم صورت گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید اداره ثبت احوال اقدام کنید نتیجه بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما خیر
ولی صاحب شناسنامه میتواند درخواست کپی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید ثبت احوال یا دفتر ازدواج خود مراجعه نمایند اما اصولاً این موارد به خود شخص داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید