مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلعی هست

خسته نباشید
نوع طلاق با توجه به بذل تمام مهریه خلعی است یعنی چه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی قابل رجوع نیست مگر انکه زوجه به ما بذل خود یعنی مهریه رجوع کند و زوج نیز مبتواند به زوجه رجوع داشته باشد

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام،طلاق خلع طلاقی است که در آن زن به علت علاقه نداشتن به شوهر (کراهت )با بخشیدن مهریه یا مال دیگری به او طلاق می‌گیرد. در این طلاق مرد نمی‌تواند به زن رجوع کند
البته در طلاق خلع، در زمان عده، زن می‌تواند از بخشش خود منصرف شود. در این صورت مانند طلاق رجعی، شوهر می‌تواند به او رجوع کند.