مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد دختر

سلام خسته نباشید، من و شوهرم جدا از هم زندگی میکنیم، یک دختر 9/5 سال دارم که زندگی با من رو انتخاب کرده و هیچ میلی نداره که با پدرش ملاقات داشته باشه.به دلیل اینکه خانواده ی شوهرم دخترم رو تو مدرسه اذیت و تهدید به دزدیدنش میکنن میخواستم مدرسه ی دخترم رو جابجا کنم، آیا برای این کار نیازی به حکم رشد هست یا خیر؟ لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم پرونده رو از مدرسه بگیرم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا- دختر 9 ساله حکم رشد نمیدن بهش دوما ملاقات حق پدر هست در صورتیکه حکم در این زمینه باشه و ممانعت کنید برایتان مشکل ساز میشود سوما برای اخذ پرونده مدرسه صرفا مدیر رو متقاعد کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر دختر شما بالغ است و میتواند تصمیم بگیرد با جه کسی زندگی کند