مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم بند های موجود در قسمت روند کار پرونده

سلام
در قسمت روند کار پرونده، بند هایی به شرح زیر آمده است:
2-در تاریخ 01/04/1398 وقت نظارت برای تاریخ 03/05/1398 تعیین گردید
3-نسبت به شکایت من علیه ... مبنی بر سرقت مقرون به آزار يا مسلح بودن سارق طی شماره ----- مورخ 14/04/1398 كسر از آمار
4-ابلاغیه مورخ 14/04/1398 جهت ابلاغ دادنامه شماره --- مورخ 14/04/1398 برای --- (ظاهرا وکیل متهم هستش) و ---(متهم) صادر شد
مفهوم بند های 3 و 4 چیست و چرا با وجود اینکه وقت نظارت برای سوم مرداد تعیین شده، در بخش خلاه پرونده عبارت "پرونده مختومه است" درج شده؟

پاسخ ها :

پریسا محمدی مقدم

پریسا محمدی مقدم :

سلام
از آنجا
قبل از صدور رای برای پرونده وقت نظارت تعیین می گردد تا به اصطلاح پرونده فراموش نشود. لذا ممکن است پرونده قبل از وقت نظارت، تکلیفش مشخص گردد و زودتر رای صادر و مختومه شود.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

به نظر میرسه پرونده شما برای رسیدگی به شعبه دیگه و یا دادگاه دیگه ارجاع شده است