مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گذاشتن سند

سلام ...
ببخشید برای گذاشتن سند به عنوان ضمانت برای گرفتن زمان تا تادیه بدهی نیاز به رضایت شاکی (فرد حقیقی ) هست ؟ یا فقط رضایت قاضی شعبه کافی است ؟
درخواست گذاشتن وثیقه (ضمان ) و گرفتن مهلت رو خود شخص محکوم از زندان میتونه بده یا حتما باید توسط وکیل یا شخصی از خانواده انجام بشه ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سوال شما تکراریست و چند ساعت قبل به این سوال توسط اینجانب و احد از همکاران پاسخ الکترونیکی رایگان و مجانی ارائه شد و طرح مجدد سوال بلاوجه و بی مورد است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال پاسخ داده شد