مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ارائه سند بعد از رد اعسار و جلب

سلام پرونده مالی هست
در ارتباط با سفته
قبل از اینکه حکم جلب صادر شود درخواست اعسار و تقسیط داد که قاضی رد کردند و حکم جلب صادر شد الان فرد جلب شده و در زندان بسر میبرد
ایا امکان گرفتن وثیقه برای ازادی هست یا خیر؟ چون یکبار اعسارش رد شده گفته اند تاجر است. البته تقاضای ورشکستگی داده است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

وثیقه در این حالت معنی ندارد تنها راه آزادی ایشان پرداخت پول شما یا جریان افتادن مراحل ورشکستگی است که اگر ورشکستگی به تقصیر هم باشد خود موجب زندان برای تاجر ورشکسته می شود.