مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی

3سال پیش یک زمین کشاورزی بنام قطعه 4 از یکی از ورثه های این ملک خریداری نمودم که توی قراداد در حضور بنگاه نوشته شده جنب قطعه 3 حالا که درخت کاشتم بعد از 3سال یارو آمده میگه من این زمینو بهت نفروختم در صورتیکه روی قولنامه امضا زده و در حضور بنگاه تحویل داده میگه زمین تو دوتا قطعه اونطرفتر است و یکنفر آورده میگه تو زمین خواهرها رو صاحب شدی درصورتیکه زمین خواهرش توی تقسیمات قطعه یک است و الان که اومده بدوبیرا میگه بعد تهدید میکنه برو روی زمین خودت میگه برو شکایت کن، از شما میخوام منو راهنمایی کنید آیا بایستی شکایت کنم یا روی زمین بمونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به نظر میرسد که باید تقاضای تقسیم و افراز نمایید . ویا اگر تقسیم نامه ای بین شرکا وجود دارد طبق آن عمل نمایید .

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام و درود. اگر مطابق نقشه زمین اطمینان کامل دارید که قطعه ای که در اختیار شماست همان قطعه ای است که خریداری کردید می توانید از باب مزاحمت علیه شخص مقابل شکایت کنید و همچنان زمین را در اختیار خود نگهدارید. در جریان تشکیل پرونده موضوع به کارشناسی ارجاع خواهد شد تا جایابی صحیح قطعات مشخص شود. موید باشید