مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی در حال تفکیک به مسکونی

سلام و عرض خسته نباشید
قصد خرید چهار هزار و پانصد متر زمین کشاورزی در حال تفکیک را از شخصی (که خودش مالک اصلی نیست ولی قولنامه از مالک اصلی دارد) دارم
لطفا در مورد بستن قراداد راهنمایی فرمائید.
توضیح اینکه کل زمین در حال تفکیک 100هکتار می باشد که برای تعدادی کشاورز می باشند کار تفکیک و شماره قطعات مشخص شده ولی فعلا سند رسمی در این مورد وجود ندارد . و حتی زمینها جدول بندی هم نشده .
(با توجه به اینکه اگر جدول بندی بشود افزایش قیمت زیادی خواهد داشت و آن موقع قادر به خریدن زمین نخواهم بود.)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول بررسی کنید که آیا اصلا این زمین مجوز تفکیک و افراز را دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دررابطه با تنظیم قرارداد از طریق سامانه وانتخاب وکیل اقدام فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً طبق قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و قانون اصلاحات ارضی هر گونه تفکیک و افراز اراضی زراعی بدون توجه به حد نصاب فنی ممنوع و صرفاً سند مشاعی می‌توان صادر نمود و لاغیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا زمین کشاورزی ، قابل تفکیک نخواهد بود و اداره ثبت
سند رسمی هم صادر نخواهد شد مگر ...
پس ابتدا تحقیق نمایید و ببینید آیا از جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن و ... مجوز دارند یا خیر .
تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زمین کشاورزی قابل تفکیک نمی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع شما نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی دادراه استفاده نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قبل از تنظیم قرارداد باید کلیه مدارک مالک مبنی بر صحت اظهاراتش راجع به تفکیک و تبدیل به زمین مسکونی باید بررسی گردد . هیچ وکیلی کورکورانه قرارداد تنظیم نمی کند .