مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رسته شغلی و اعمال مدرک

با سلام بنده مدت 5 سال است مدرک کارشناسی گرفتم واداره اموزش و پرورش ان را اعمال نمی کند و رسته بنده خدمات است حال با وجود مدرک کارشناسی درخواست اعمال مدرک و تغییر رسته از خدمات به اداری را دارم که اموزش و پرورش مخالفت می کند اگر به دیوان شکایت کنم اثری دارد با سپاس

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر چنین موضوعی در اساسنامه آنها هست و عمل نمیکنن میتوانید به دیوان شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله باید پیگری د و لوایح به درستی و حقوقی ارسال شوند