مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رسته شغلی در آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید بنده نیروی خدماتی آموزش وپرورش باسابقه 15سال نیروی رسمی ودارا بودن مدرک لیسانس واداشتن امتیاز ایثارگری برادر شهید می‌باشم آیا برای تغییر رسته به دیوان شکایت کنم نتیجه میگیرم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا به ارگان مربوطه درخواست خود را مطرح نمایید اگر بعد از سه ماه پاسخی ندادند و یا پاسخ مورد نظر شما نبود دیوان طرح دعوی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اقدام کنید هزینه ای ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی می‌توان اقدام نمود
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که ابتدا از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.
در صورت عدم افاقه، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بزرگوار نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد