مشاوره حقوقی رایگان - پول طناب

سلام جریان کشته شدن افراد داخل اغتشاشات و دریافت پول طناب در قبال تحویل جنازه چیست آیا صحت دارد؟ و این که خانواده عزادار حق گریه کردن در هنگام تشییع جنازه را ندارند صحت دارد ؟ و این که کلا پول طناب برای چه افرادیست و قانونش در چه زمانی تصویب شده است ؟

پاسخ ها :

دریافت پول طناب برای تحویل جنازه دریافت پول تیر برای تحویل جنازه حق عزاداری پول طناب پول تیر