مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت فراجا

باسلام. من پنچ سال خدمت پیمانی داشتم در موقع تغییر وضعیت بخاطر اینکه سرکارم در موقع خدمت در پاسگاه روی راه پله های افسر نگهبانی افتادم دیسک کمرم ضرب خورد باعث شد در سال سوم خدمتم عمل جراحی در خود بیمارستان فراجا مشهد بکنم که طبق تشخیص کمیسیون 140معلول خدمتی و سطح سلامتی 3 بهم دادند ولی از هیچ کدام از امتیازاتی برای خدمتم بود استفاده نکردم که باعث نشه تو تغییر وضعیت خدمتیم تاثیر بزاره ولی در موقع تغییر وضعیت بهداری کل فراجا تهران با تغییر وضعیت خدمتیم موافقت نکرد و الان هم از سال 95 منفک شدم و به هر دری میزنم نمیتونم جوابی بگیرم در ضمن نه به من درصد غرامتی تعلق گرفت و نه بازنشسته شدم . متاسفانه با اینکه هم تایید حفاظت هستم و نه هیچ مشکلی در عقیدتی و بازرسی ندارم نتوانستم کاری برای اینکه از حقم دفاع کنم انجام دهم الآنم هم که تازه باز دوباره رفتم دنبال کارایی بازگشت به خدمتم استان خراسان رضوی برای بازگشتم مشکلی ندارند فقط میگن باید بهداری بتونی جواب بگیری ما کارایی بازگشت به خدمتتو انجام میدهیم .از شما خواهشمندم اگه راهی هست بتونم برگردم راهنماییم کنید تشکر میکنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله از طریق بهداری نامه بگیرید اگر نشد به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا در دیوان عدالت وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است