مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وام جانبازی

باسلام. میخاستم بدانم که اگر فرد جانباز برای اینکه وام جانبازی را بگیرد مسکنی را که باید با وام جانبازی خریداری کند و سند آن را گرو بانک بگزارد. اگر که مسکن خریداری شده از اقوام درجه اول مانند همسر و یا پدر و مادر باشد. مشکلی دارد و ممکن است که وام به فرد جانباز ندهند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال شما ارتباطی به مسائل حقوقی پیدا نمی نماید از بانک مربوطه یا مراجع ذیربط استعلام بگیرید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر مشکلی ندارد اما از بانک استعلام بفرمایید بهتر است چون این سوال حقوقی نیست