مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه صوری به هدف کلاهبرداری

من سال 98 آپارتمانی رو از آقایی خریدم که قرارشد بخشی از ثمن معامله دو ماه بعد به هنگام انتقال وکالت پرداخت شود( مسکن مهر بود ثمن کل 197میلیون که 25 وام داشت 37 رهن مستاجر 110 نقد دادم و 25 مرحله آخر) به دلایل متفاوت زمانی که پول من حاضر بود این آقا نمیومد وکالت بده بعد 8 ماه وعده و وعید رفتم جلو در خونه زنش وکالت نامه نشون داد که این خونه مال منه ولی مبایعه نامه نشونم نداد منم رفتم حقوقی شکایت کردم تسلیم مبیع و انتقال وکالت بعد دو سال حکم قاضی و اجرای آن خانم به عنوان شخص ثالث وارد شده که سال 96 از شوهرش خریده و مبایعه نامه هم داره و قاضی تقدم مدارک ایشون رو تایید کرده و من حق اعتراض دارم
این خانم اگر مالک بود باید در مسکن و شهر سازی مدارک تحویل میداد تا نام تغییر کنه و استعلام ما به نام شوهرش نمی‌رسید و شوهر اقرار کرده اصل برگه واگذاری گم شده و سال 98 از مسکن و شهرسازی کپی دریافت کرده و با اون کپی خونه و به من فروخته و الان دست زنشه و وقتی سال 99 اعلام کردم خونه رو از شوهرش خریدم طبق قانون باید اظهارنامه مبنی بر مالکیت به اطلاع من میرسوند انجام نداده از طرفی طبق نظر وکیل خانم ایشون ثمن معامله را نقدا پرداخت کردند در صورتی که پولی رد و بدل نشده و تراکنش بانکی ندارند و صوری بوده
من الان چه کار کنم تو اعتراضم برای تجدید نظر که مبایعه نامه صوری زن و شوهر باطل شه؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بهتر بود دادخواست متقابل مبنی بر ابطال مبایعنامه صوری مطرح می کردید فی الحال با مدارک به وکیل مراجعه نمایید.
البته حتی در فرض محکومیت، شما می توانید به علت مستحق للغیر بودن مبیع، قیمت روز ملک رو دریافت کنید‌