مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با شهرداری در مورد ملک تملک شده برای اجرای طرح

باسلام و خسته نباشید درمورد مقداری از ملک که شهرداری برای ایجاد پیاده رو تملک کرده و این مورد از سال 89 بوده ولی تاکنون هیچگونه طرحی اجرا نگردیده شنیدم اگر تا 5 سال طرح اجرا نشه مقدار ملک گرفته شده به مالک برمیگرده میخواستم ببینم میتونم کاری کنم که از شهرداری ملکم رو بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

سلام.بله مطابق قانون نحوه تملیک اراضی مورد نیاز شهرداری ها میتونید اقدام کنید .و دعوی درصلاحیت دیوان عدالت اداری هست