مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک در تعریض خیابان

سلام. ملکی به مساحت 300 متر مربع وجود دارد. بنا به ادعای شهرداری در طرح تعریض خیابان، کلا در مسیر ذکر شده که پس از بررسی کارشناسان و مالک، مساحت هفتاد متر مربع زمین باقی میماند که شهرداری این موضوع را کتمان کرده بود و اکنون از پذیرش این موضوع، امتناع میکند.
موضوع و نحوه شکایت جهت عدم واگذاری باقی مانده ملک به شهرداری، چی هستش؟
گویا شهرداری باقیمانده ملک رو میخواد خودش تملک کنه. برای همین میخواد کل ملک ما رو تملک کنه. ما هم میخواهیم باقی مانده ملک بمونه برای خودمون و نفروشیم به شهرداری.

پاسخ ها :

شراره  حسامي

شراره حسامي :

استان :

باسلام
میبایستی در توافق نامه ای که با شهرداری مینویسید حق اعتراض رو از خودتون سلب و ساقط نکنید. و چنانچه متراژ باقی مانده قابلیت تبدیل به یک قطعه را داشته باشد میتوانید درخواست صدور جواز ساخت و ساز داده و اقدام نمایید.