مشاوره حقوقی رایگان - وصیت تنفیذ شده و فوت وصی

با سلام. اگر وصی با انکار وراث مواجه شده و حکم تنفیذ وصیت را از دادگاه بگیرد و سپس وصی مذکور فوت نماید با توجه به انکار ورثه چگونه و توسط چه کسی وصیت تنفیذ شده به اجرا در آید آیا فرزندان وصی میتوانند با توجه به حق الزحمه وصی که در وصیت ذکر شده و در نتیجه ذی نفع هستند درخواست اجرای وصیت را از دادگاه نمایند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وصیت نامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا
ورثه وصی نمیتواند مدعی حق الزحمه وصی بشوند

اگر در وصیت نامه در مورد ، فوت وصی و جایگزین وصی ، تعیین تکلیف شده باشد باید طبق وصیت نامه عمل بشود

در غیر این صورت ، با فوت وصی ، وصیت عهدی باطل میشود و ..